GOLDEN FISH hotel s.r.o. - čtyřhvězdičkový hotel s nabídkou ubytování pro business klientelu Plzeň

U Borského parku 2887/27, Jižní Předměstí 301 00 Plzeň Plzeňský kraj

  • Telefon: +420 373 725 555
  • IČO: 04720369

Popis činnosti

GOLDEN FISH HOTEL & RESTAURANT

Víte, jaká je jedna z předních atraktivit města Plzeň? Ubytování ve čtyřhvězdičkovém Golden Fish Hotel Apartments, který zlatě září mezi hotely v Plzni.

V luxusních apartmánech se budete cítit jako doma a využijete-li možnost dlouhodobého pronájmu, stanou se pro Vás i skutečným domovem, na který budete později s láskou vzpomínat. Zamilujte se již nyní při virtuální prohlídce.

Hotel stojí na krásném místě v těsném sousedství Borského parku v Plzni, který nabízí příjemné a klidné prostředí a výhled do zeleně. Zároveň je lehce dostupný díky blízkosti klíčových příjezdových komunikací a snadno se z něj dostanete jak do centra Plzně, tak do průmyslové zóny Borská pole. Nespornou výhodu představuje rovněž pouhých 50 minut na letiště v Praze.

Dalších výhod ubytování v našem hotelu napočítáte ještě mnohem více než hvězdiček, které je garantují. Jistě oceníte osobní přístup a profesionalitu personálu, moderní vybavení pokojů i širokou nabídku služeb. Přáním zlaté rybky je maximální pohodlí a spokojenost návštěvníků a plní si ho vskutku svědomitě.

Golden Fish Restaurant

Plzeň dala světu novou chuť. Zapomeňte na sladké, slané, kyselé i hořké a přijďte okusit, jak chutná GF Restaurant.

Zveme Vás do klidného prostředí Borského parku v Plzni. Příjemnou parkovou atmosféru můžete v létě vychutnávat na venkovní terase a po celý rok je k dispozici 80 míst v moderním interiéru restaurace.

Čeká Vás komplexní esteticko-kulinářský zážitek, který nasytí všechny smysly.

O Vaši přízeň se budou ucházet speciality české i mezinárodní kuchyně v mistrovské úpravě našeho dvorního šéfkuchaře.

Pochoutky z čerstvých ryb a mořských plodů budou svádět k ochutnání stejně jako steaky z jihoamerické svíčkové "Angus". Zaujmou také domácí těstoviny a dezerty.

Špičková vína rafinovaně umocní dokonalou harmonii chutí.

Rozpálenou mysl i srdce jemně zchladí domácí ledové čaje nebo čerstvé ovocné a zeleninové šťávy.

Hostina začíná ráno v půl sedmé u švédského stolu.

V poledne pomůže s náročným rozhodováním výhodné menu. Večer nabídne příjemnou atmosféru při svíčkách se sklenkou vynikajícího vína.

Na přání vytvoříme speciální menu podle Vašich požadavků. Po celou dobu bude o Vaši spokojenost pečovat profesionální a pozorná obsluha.

Kouzlíme nejen s vybranými ingrediencemi, ale také s prostorem.

V jediném okamžiku pro Vás dokážeme GF Restaurant proměnit v útulnou restauraci k romantickému setkání i v ideální místo pro svatby, večírky či konference.

Absolutní komfort dotváří free wi-fi, televize, klimatizace, oddělené kuřácké a nekuřácké prostory a možnost platby kartou. Součástí nadstandardních služeb je také vlastní parkoviště a dětský koutek.

Odeslat poptávku nebo dotaz: GOLDEN FISH hotel s.r.o. - čtyřhvězdičkový hotel s nabídkou ubytování pro business klientelu Plzeň

U Borského parku 2887/27, Jižní Předměstí 301 00 Plzeň