SLÁDEK PROFI CLIMB s.r.o. - Revitalizace panelových domů a údržba staveb

Sedlec 231, 332 02 Starý Plzenec Plzeňský kraj

  • Mobil: +420 602 803 062 - pan Sládek
  • IČO: 25242491
  • DIČ: CZ25242491

Popis činnosti

Firma s obchodní značkou SLÁDEK PROFI CLIMB vznikla v roce 1992 a je zaměřena na stavební práce, údržby a rekonstrukce staveb, na práce prováděné ve výškách z vlastních plošin, lávek nebo také z lana. Jsme velmi kvalitně technicky i odborně vybaveni. Všichni pracovníci firmy jsou zkušení odborníci s bohatou praxí a jsou připraveni Vám zajistit služby na vysoké úrovni.

 

Provádíme:

Generální opravy střešních krytin včetně zateplování

Po celou dobu trvání existence naší firmy provádíme realizace šikmých a zejména plochých střech s vysokou garancí kvality až 12 let. Zejména kvalita a komplexnost dodávek, které zahrnují přidružené práce klempířské, opravy hromosvodů, vzduchotechniky, výměny stoupaček kanalizace, rekonstrukce výtahových nadstaveb apod., přesvědčuje naše zákazníky, že výběrem naší společnosti udělali správnou volbu. 

Fasády – nátěry, opravy, zateplování

Provádíme opravy, nátěry a zateplování obvodových plášťů budov kontaktním zateplovacím systémem nebo také – zejména u průmyslových staveb – opláštěním šablonami různých typů a výrobců. Obvodové stěny objektů si žádají citlivé architektonické řešení. Na přání Vám připravíme před realizací grafické návrhy.

Řešení závad obvodových stěn panelové výstavby

PANELOVÉ SPÁRY mohou zapříčinit mnohé závady jako jsou zatékání do bytů, tvoření plísní, promrzání a velké tepelné úniky. Řešením je zejména celkové zateplení objektu. Není-li však toto možné, například z finančních důvodů, nabízíme zateplení a izolaci panelových spár a tím výrazné zlepšení situace. Toto se provádí z lana bez nutnosti lešení, stavebniho povolení, záborů a podobně. MIV výplně jsou problematickým architektonickým prvkem a způsobují velké tepelné ztráty, promrzání a zatékání do objektu. Známe kvalitní řešení těchto závad.

Generální opravy lodžií a balkonů

Technologická nedokonalost balkonů a lodžií minulé doby způsobuje zejména na panelové výstavbě významné poruchy, které často brání bezpečnému užívání.

Jedná se převážně o nefunkční hydroizolaci a zrezivělé okapnice a zábradí. Na základě individuální prohlídky a vyhodnocení poruch Vám navrhneme potřebné sanace a stavební opravy.

Montážní a zámečnické práce

Naše společnost disponuje nejen vlastní technikou přístupu jako je lešení a montážní plošiny ale také kvalitním vybavením, které nám umožňuje za velmi příznivé ceny dodávat a montovat našim zákazníkům různá opláštění objektů nebo běžné kovovýrobky jako jsou zábradlí, mříže, vrata apod. 

Interiéry - podlahové krytiny, malování apod.

Nabízíme Vám interiérové stavební opravy jako jsou např. sanační omítky, likvidace plísní včetně jejich příčin, malování, realizace plovoucích podlah, pokládky lina, sádrokartonářské práce, nátěry či výměny oken, ale také opravy elektroinstalace, domácích telefonů apod.

Odeslat poptávku nebo dotaz: SLÁDEK PROFI CLIMB s.r.o. - Revitalizace panelových domů a údržba staveb

Otevírací doba: Dle telefonické domluvy