Instalatérské, topenářské práce a revize Plzeň

Brněnská 1038/57, 323 00 Plzeň Plzeňský kraj

  • Mobil: +420 602 479 528 - pan Jakubčík
  • Mobil: +420 601 345 099
  • IČO: 67133754
  • DIČ: CZ6006051480

Popis činnosti

Společnost PJ Bohemia servis s.r.o. vznikla v roce 2015 jako následnická firma "Instalatérství, topenářství Pavel Jakubčík Plzeň", jež působí na trhu ke spokojenosti zákazníků již 20 let.

Firma PJ Bohemia servis vznikla, aby mohla zákazníkům nabídnout širší služby a kompletní servis při realizaci stavebních prací.

Zajistíme nejen běžné instalatérské a topenářské služby, ale i rozsáhlejší rekonstrukce domů a provozoven a projekty v oboru vytápění, vody a kanalizace.

Nabízené služby:


Našim zákazníkům můžeme zaručit následující prvotřídní a profesionální služby.

  • stavební práce - rekonstrukce domů a bytů, zateplení fasády, renovace interiéru, výměna oken, výměna dveří, půdní vestavby, rekonstrukce koupelen
  • instalace PLYNU a ZTI - zhotovíme domovní přípojky a rozvody plynu, vody a kanalizace pro domy, byty i podniky
  • topenářské práce - tepelná čerpadla, plynové kotle, elektrické a automatické kotle na uhlí a biomasu, krby, solární ohřev vody
  • elektroinstalace - provádění kompletní elektroinstalace na klíč, od projektové dokumentace po montáž

NABÍZÍME:

Rekonstrukce koupelny Plzeň

Rekonstrukce koupelny PlzeňVycházíte každé ráno i večer z koupelny s pocitem, že ta Vaše není to pravé ořechové? Není dostatečně moderní, příliš funkční a myslíte si, že rekonstrukce je nevyhnutelná? Pořád přemýšlíte o likvidaci umakartového jádra? V tom případě přicházíme na řady my a naše firma PJ Bohemia servis s.r.o. Pusťte se s námi do rekonstrukce koupelny.

Tepelná čerpadla Plzeň

tepelná čerpadla plzeňStavíte nový dům či jen rekonstruujete a rozmýšlíte se nad tím jaký typ topení pořídit a jak co nejvíce ušetřit? Jasnou volbou jsou tepelná čerpadla. Obraťte se na profesionály a kontaktujte nás. Se vším Vám rádi poradíme.

Rekonstrukce bytového jádra Plzeň


Rekonstrukce bytového jádra PlzeňChystáte se rekonstruovat bytové jádro a hledáte kvalitní firmu, která Vám se vším pomůže? Obraťte se na profesionály a kontaktujte nás! PJ Bohemia servis s.r.o. je tu pro Vás. Jsme schopni Vám pomoci od prvního kroku rekonstrukce, až po krok finální, čím je samotná realizace jádra. Naše dlouholetá praxe a kladné reference od všech našich spokojených zákazníků Vám garantují náš profesionální přístup.

Podlahové topení Plzeň


Podlahové topení PlzeňChcete si užít příjemné hřejivé teplo v celém domě? Pořiďte si podlahové topení. Plzeň je místem, kde Vám s tím pomůžeme. Navštivte naši firmu PJ Bohemia servis s.r.o. Vždyť podlahové vytápění patří v poslední době k nejvíce oblíbenému z důvodů praktičnosti a designu. Díky němu má naše tělo pocit tepla i když je vzduch v místnosti relativně ještě chladný. Podlahové vytápění je ideální na kombinování s plynovými kotli, tepelnými čerpadly nebo se slunečními kolektory.

Instalace plynových kotlů Plzeň


Instalace plynových kotlů PlzeňPřemýšlíte čím vytopit Váš dům? My Vám ve výběru pomůžeme. Zkuste sáhnout po plynovém vytápění, které patří mezi nejrozšířenější používané způsoby. Vždyť vytápění plynem je nejefektivnější a nejkomfortnější technologie výroby tepla pro topení v domácnostech, firmách i veřejných objektech. Plyn je do plynového kotle dopravován prostřednictvím plynovodu a v plynovém kotli je pak zapálen a hoří tepelně vydatným plamenem. Plamen ohřívá žebra výměníku tepla, jímž protéká topné médium, které je pak rozváděno rozvody tepla po objektu a otopná tělesa, pak předávají teplo do vytápěných místností.

Instalatér Plzeň


instalatér plzeňPotřebujete kvalitního instalatéra? Řešíte závadu v domácnosti? Nezoufejte! PJ Bohemia servis s.r.o. Vám pomůže vyřešit každý Váš problém.

  • Instalatér - servis v oboru plyn / voda / topení / elektroinstalace
  • Našim zákazníkům nabízíme kompletní servis v oboru plyn - voda - topení - elektroinstalace. A to vše v prvotřídní a profesionální kvalitě. Provádíme kompletní generální opravy a
  • rekonstrukce stávajících rozvodů, montáže nových rozvodů, provizorní rozvody a montáže a opravy zdrojů TUV. Instalatéři Plzeň jsou tu pro Vás.

Odeslat poptávku nebo dotaz: Instalatérské, topenářské práce a revize Plzeň

Otevírací doba:
Pondělí 07:00 - 17:00 hod.
Úterý 07:00 - 17:00 hod.
Středa 07:00 - 17:00 hod.
Čtvrtek 07:00 - 17:00 hod.
Pátek 07:00 - 17:00 hod.
Sobota Zavřeno
Neděle Zavřeno
Brněnská 1038/57, 323 00 Plzeň